Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتحادیه علوم سیاسی ایران گفت: علت حذف دانشکده روابط بین‌الملل این است که این دانشکده از زیر مجموعه وزارت خارجه خارج شود و دانشجویان پذیرفته شده در این دانشگاه‌ها انتظار استخدام قطعی در وزارتخانه را نداشته باشند.   به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حذف ناگهانی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه در دفترچه کنکور از مسائلی بود که موجب تعجب و اعتراض دانشجویان این دانشکده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  درخواست برای مستثنی شدن دانشکده روابط بین‌الملل از مصوبه شورای عالی اداری

در همین رابطه اتحادیه دانشجویان علوم سیاسی ایران طی نامه‌ای از رئیس‌جمهور خواست تا دانشکده روابط بین‌الملل از مصوبه شورای عالی اداری در خصوص تعیین تکلیف موسسات آموزشی دستگاه‌های اجرایی مستثنی شود.

در متن این نامه آمده است:

حجت‌الاسلام والمسلمین آقای دکتر حسن روحانی   ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام

با خبر شده ایم که بر اساس مصوبه شورای عالی اداری به ریاست جنابعالی در خصوص «تعیین تکلیف موسسات آموزشی و پژوهشی دستگاه‌های اجرایی به شماره ۱۶۸۲۴۸۸ ابلاغ شده است، نام دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امورخارجه در دفترچه انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ حذف گردیده است.   نیک می‌دانید که دانشکده روابط بین‌الملل به عنوان قدیمی‌ترین موسسه آموزش عالی تخصصی در ایران همواره با تربیت نیروی متخصص و دیپلمات برای وزارت امورخارجه سهم ارزشمندی در پیشبرد اهداف دیپلماسی میهن عزیزمان داشته است و هرساله به عنوان گزینه اول داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد گرایش‌های روابط بین‌الملل، مطالعات منطقه‌ای و دیپلماسی و سازمان‌های بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته است؛ لذا از جنابعالی به عنوان رییس شورای عالی اداری تقاضا می‌شود که دانشکده روابط بین‌الملل نیز همانند دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش مستثنی از این مصوبه گردد.

پیشاپیش از حسن توجه جنابعالی سپاسگزاریم.»

* بلاتکلیفی دانشجویان علوم سیاسی از حذف ناگهانی دانشکده روابط بین‌الملل از کنکور

امیرحسین ابراهیمی، دبیر اتحادیه علوم سیاسی ایران در این رابطه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به حذف دانشکده روابط بین الملل از دفترچه کنکور کارشناسی ارشد گفت: متاسفانه رشته علوم سیاسی در کشور مظلوم واقع شده و به آن توجه‌ای نمی‌شود.

ابراهیمی بیان کرد: چشم انداز تیر و تار رشته علوم سیاسی برای دانشجویان علوم سیاسی آنقدر مشهود است که بعضی از دانشجویان علوم سیاسی رشته خود را با رشته اژدهاشناسی که هیچ کاربردی ندارد، مقایسه می‌کنند و از طرفی عدم استخدام دانشجویان در وزارت علوم و تغییر سرفصل‌ها و دور شدن از بستر بین المللی آن از مشکلاتی است که دانشجویان این رشته با آن مواجه هستند.

دبیر اتحادیه علوم سیاسی ایران تاکید کرد: با وجود اینکه بعضی از رشته‌ها احتیاج به بازنگری دارد؛ مخصوصا رشته علوم سیاسی و حقوق که با جامعه سرو کار دارند؛ اما وقتی که یک باره تغییر سرفصل‌ها صورت می‌گیرد، هیچ گونه بستری برای یادگیری دروس مرتبط با رشته فراهم نیست.

وی افزود: رشته علوم سیاسی این روز‌ها اوضاع جالبی ندارد وعدم توجه به علم سیاسی در کشور کاملا مشهود است؛ بعد از حذف ناگهانی دانشکده روابط بین الملل از دفترچه کنکور مظلومیت دانشجویان رشته علوم سیاسی به همگان اثبات شده است. رشته علوم سیاسی این روز‌ها اوضاع جالبی ندارد وعدم توجه به علم سیاسی در کشور کاملا مشهود است؛ بعد از حذف ناگهانی دانشکده روابط بین الملل از دفترچه کنکور مظلومیت دانشجویان رشته علوم سیاسی به همگان اثبات شده است        

این فعال دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: پذیرش دانشجویان دانشکده روابط بین المل نسبت به سال گذشته نصف شده است و این در صورتی است که هیچ گونه اطلاع رسانی نشده است.

ابراهیمی تصریح کرد: در رشته علوم سیاسی جای خالی بعضی از دروس کاربردی در دوره کارشناسی کامل مشهود است. «درس دیپلماسی» که ۴ واحد بوده است از رشته علوم سیاسی حذف شده این چنین دروسی برای رشته علوم سیاسی احتیاج است و باید درس‌های مرتبط با رشته‌های باقی بماند.

دبیر اتحادیه علوم سیاسی ایران تاکید کرد: دانشکده روابط بین الملل و وزارت علوم خارجه همانند بقیه دانشگاه‌ها باید زیر مجموعه آموزش پرورش باقی بماند، با حذف دانشگاه روابط بین الملل از دفترچه کنکور دانشجویانی که می‌خواهند در این رشته ادامه تحصیل بدهند، بلاتکلیف هستند. دانشکده روابط بین الملل و وزارت علوم خارجه همانند بقیه دانشگاه‌ها باید زیر مجموعه آموزش پرورش باقی بماند       با حذف دانشکده به شدت تعداد ظرفیت‌ها کاهش پیدا میکنه و قبولی در کنکور کارشناسی ارشد به شدت سخت خواهد شد.

هر سال دانشکده روابط بین الملل در هر گرایش ۲۱ پسر و ۹ دختر جذب میکند،گرایش مطالعات منطقه ایی، دیپلماسی و سازمان‌ها و روابط بین الملل تدریس میکنند در مقطع ارشد.

علت حذف دانشکده در واقع به نوعی این هدف رو دنبال میکنه که این دانشگاه‌ها مثل علوم قضایی و دانشکده روابط بین الملل زیر مجموعه وزارت علوم قرار بگیرند نه وزارتخانه‌ها.

و در واقع دانشجویان پذیرفته شده در این دانشگاه‌ها انتظار استخدام قطعی در وزارتخانه رو نداشته باشند.

حذف دانشکده حقوق از کنکور با هدف بریدن امید دانشجویان از استخدام در وزارت خارجه!

یکی از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی وزارت خارجه هم در این رابطه گفت: با حذف این دانشکده به شدت تعداد ظرفیت‌ها کاهش پیدا می‌کند و قبولی در کنکور کارشناسی ارشد به شدت سخت خواهد شد.

وی ادامه داد: هر سال دانشکده روابط بین الملل در هر گرایش ۲۱ پسر و ۹ دختر جذب می‌کند. علت حذف دانشکده در واقع به نوعی این هدف رو دنبال می‌کند که این دانشگاه‌ها مثل علوم قضایی و دانشکده روابط بین الملل زیر مجموعه وزارت علوم قرار بگیرند نه وزارتخانه‌ها و در واقع دانشجویان پذیرفته شده در این دانشگاه‌ها انتظار استخدام قطعی در وزارتخانه را نداشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رشته علوم سياسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ ناصر کنعانی در صفحه اجتماعی ایکس در مورد ادامه اعتراضات دانشجویی در آمریکا و نوع برخورد مقامات این کشور به این اعتراضات گفت: «اقدام مقامات دولت آمریکا در تحریف واقعیت و توصیف خشم و اعتراضات اصیل دانشجویی و دانشگاهی به عنوان یهودستیزی، به منظور توجیه و استفاده از ابزارهای سرکوب خشونت‌آمیز برای ساکت کردن اعتراضات و تجمعات مسالمت‌آمیز دانشجویان حامی فلسطین، چیزی از قبح عمل آنان کم نمی‌کند.

بیشتر بخوانید؛ واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی

وی گفت: بخش قابل توجهی از یهودیان، از جمله دانشجویان یهودی، از جنایات نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی و حمایت شرم‌آور دولت آمریکا از آن اعلام بیزاری کرده‌اند.

کنعانی تاکید کرد: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان و ‎حقوق بشر برافتاده است.

کد خبر: 1229332 برچسب‌ها غزه

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ترکیه تمام روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید»