Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:08:29 GMT

خیانت موسسات کنکوری به آموزش و پرورش

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۴۸۲۵

خیانت موسسات کنکوری به آموزش و پرورش

ایران اکونومیست-یک کارشناس علوم تربیتی گفت: تبلیغ و ارائه بسته‌های آموزشی در مقاطع پایین با هدف قبولی در کنکور بزرگترین خیانت به تعلیم است.

حسین هنری کارشناس علوم تربیتی با اشاره به اینکه در هر جامعه نیازهای عاطفی به طور مشخصی برنیاز های تحصیلی اولویت دارد ، اظهار کرد: اما در مدارس کشور ما نیازهای عاطفی کمرنگ بوده و در اولویت نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به طور مثال اگر دانش آموزی در خانه مهارت های اعتماد بنفس و عزت نفس را به خوبی آموخته باشد، در مدرسه به آن توجه نمی‌شود و دانش آموز به عنوان خودستا و بی ادب شناخته می شود.

هنری با اشاره به اینکه روش های تدریس در مدارس سنتی و قدیمی هستند، بیان کرد: معلمان دانش خود را به روز نمی‌کنند و به تعالیم خود در دوران دانشجویی و حتی به تجارب خودشان اکتفا می‌کنند.

او تاکید کرد: حتی انجمن اولیا و مربیان نیز کارکرد خود را در مدارس روز به روز از دست داده‌اند و کمتر از آنها کمک گرفته می شود و اغلب به عنوان ناظر از راه دور فعالیت می‌کنند. ناظرینی که شاید در چند سال گذشته از فعالیت‌های آنان در مدرسه زیاد می‌شنویم اما در عمل آن گونه که باید، نتیجه مطلوب و بخصوصی دیده نمی‌شود. شاید دلیل این اتفاق، نگاه منفی‌ای است که والدین نسبت به وزارت آموزش و پرورش پیدا کرده‌اند.

این کارشناس علوم تربیتی گفت: جلسه انجمن اولیا و مربیان رو به سمبلیک شدن می رود و اگر هم در این جلسات مشکلات مطرح شود، مشکلات اساسی نیستند.

جلسات اولیا و مربیان

هنری ادامه داد: اغلب شاهد آن هستیم که بعد از اعتراض خانواده دانش آموزان به امور مدرسه مانند تعلیم، تعویض معلم یا تهیه یک وسیله آموزشی مورد نیاز ، آموزش و پرورش به بهانه کمبود بودجه و یا رد کردن ایراد وارد شده، والدین و در خواست‌های آنان را نادیده می‌گیرند. این مشکل به مرور باعث دلسردی والدین شده و از بیان مشکلات ضروری دیگر جلوگیری کرده است.
بیشتر بخوانید:گزارش وزیر آموزش و پرورش درباره مقابله با موسسات کنکور
این کارشناس علوم تربیتی با بیان اینکه شروع آموزش الفبا در بیشتر کشور‌ها از سه سالگی آغاز می‌شود ادامه داد: باتوجه به کمبود بودجه آموزش و نامتوازن بودن آن آموزش الفبا در کشور ما از هفت سالگی آعاز می‌شود.

او در ادامه یادآوری کرد: البته برخی موسسات آموزشی خصوصی اقدام به ارائه بسته های آموزش الفبا در سنین پایین می‌کنند هرچند این آموزش‌ها از نظر استاندارد متناسب کودکان نیست.

آموزش و پرورش
هنری با بیان اینکه تبلیغ و ارائه‌ی بسته‌های آموزشی در مقاطع پایین با هدف قبولی در کنکور بزرگترین خیانت به بحث تعلیم در آموزش و پرورش است اظهار کرد: هدف نهایی این بسته‌ها عبور از سد کنکور است و موضوع آموزش، تعلیم و یادگیری عمیق دروس به کلی مغفول می‌ماند.

او در پایان یادآوری کرد: آموزشگاه‌های کنکور و کتاب‌های کنکوری دانش آموزان را به سمتی برده‌اند که به فکر رقابت آن هم به شکل منفی در مقابل یکدیگر باشند. یعنی به نوعی هدف پیشی گرفتن در بحث کنکور است، نه تعلیم و آموزشی که به درد خود دانش آموز و حتی جامعه بخورد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۴۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی