Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای پیشبرد هر کار مهمی نیاز به برنامه ریزی است. برگزاری کنکور پدیده‌ای مهم است که شکل‌گیری زندگی افراد بسیاری را در پی خواهد داشت. آینده دلخواه با داشتن یک حرفه‌ی دوست‌داشتنی آرزوی هر کسی است. از‌این‌رو برنامه‌ریزی خوب کنکور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

ویژگی‌های یک برنامه‌ی درسی کنکور حرفه‌ای

برنامه‌ی جامعی که بتوان روی آن حساب کرد معمولاً دارای ویژگی‌هایی است که در ادامه به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

برنامه ریزی کنکور حرفه‌ای منحصر به فرد است

شاید فکر کنید که یک برنامه برای چند نفر هم می‌تواند مفید باشد، اما باید بدانید هر یک از ما در این جهان منحصر به فرد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علایق و استعداد‌های هیچ دو نفری کاملا شبیه به هم نیست. از‌این‌رو برنامه ریزی کنکور وقتی موفق عمل می‌کند که با توجه به ویژگی‌های هر فرد توسط مشاوری مجرب طراحی شود. به غیر از ویژگی‌های فردی که استخوان‌بندی یک برنامه ریزی را تشکیل می‌دهد مشاور باید به نکات بیشتری در برنامه ریزی کنکور توجه داشته باشد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

 

 

تعیین هدف کلی، بررسی امکان دستیابی به آن و در نهایت پیش رو قرار دادن هدف در برنامه‌ریزی

مشاور مجرب با توجه به شناختی که از شما و علایق و استعداد‌های‌تان دارد، برنامه ریزی کنکور برای شما را طوری طراحی می‌کند که بتوانید به آنچه می‌خواهید برسید، از‌این‌رو ابتدا هدف کلی شما را پیش رویتان به‌تصویر می‌کشد. به این معنی‌که با توجه به توانایی‌های شما متوجه می‌شود که مایل هستید در چه رشته و دانشگاهی قبول شوید. به این ترتیب فقط در صورت توافق روی هدف است که می‌تواند تعداد ساعات مطالعه شما را در روز ، هفته یا ماه تعیین کند.

طراحی برنامه‌ای مناسب که برایتان ساده و قابل اجرا باشد

اگر برنامه‌ریزی سخت باشد رسیدن به هدف مشکل و گاهی غیر قابل اجرا می‌شود. کسی که باید همگام با برنامه پیش رود شما هستید. در حقیقت شما کوهنوردی هستید که پایین قله‌ای قرار دارد و در مدت برنامه‌ریزی باید به  هدف که در بالاترین ارتفاع آن قله قرار دارد، دست یابید. شما به یکباره نمی‌توانید با یک پرش به قله برسید. برای رسیدن به هدف باید هدف بزرگ را ابتدا به هدف‌های کوچک‌تر تبدیل کرد و راه‌های رسیدن به آن‌ها به‌قدری جذاب طراحی شود که سختی راه در طی مسیر فراموش شود.

مشاور در طراحی برنامه‌ریزی حتماً انعطاف‌پذیری را مد نظر قرار می‌دهد

در طول مدتی که شما برای رسیدن به هدف‌تان درگیر هستید، نمی‌توانید از زندگی خود دست بکشید. از این‌رو گاهی مشکلاتی گریبان‌گیر شما خواهد شد به‌طوری‌که ممکن است زمان مطالعه برخی از دروس را از دست بدهید.

اگر در برنامه‌ریزی ساعاتی برای جبران زمان‌های از دست رفته پیش‌بینی شده باشد شما با خیال راحت پس از جبران عقب‌ماندگی با انرژی مضاعف به کار‌تان ادامه خواهید داد وگرنه به احتمال زیاد از ادامه برنامه با ناامیدی دست خواهید کشید. بعضی مواقع لازم است جای بعضی از دروس هم برای کسب نتیجه بهتر، تغییر کند. تنها با یک برنامه قابل انعطاف می‌توان این مشکلات را از سر راه برداشت. 

به‌عنوان مثال در برنامه ریزی کنکور انسانی مهم است که بتوانید مابین دروس حفظی تعادلی برقرار کنید تا از خواندن آن‌ها خسته نشوید.

فصل‌های متنوع و دروس متفاوت در برنامه‌ریزی روزانه گنجانده می‌شود

با بررسی اشتباهات مطالعه‌ای متوجه می‌شویم درصد زیادی از افراد که روش خواندن و تمام کردن یک کتاب را در آزمون عظیم کنکور به‌کار می‌برند، افرادی ناموفق هستند. البته این روش برای مطالعه دروس دبیرستان موفق است زیرا آزمون هر کتاب دبیرستان در یک روز انجام می‌شود. اما کنکور آزمونی متشکل از کتاب‌های زیادی است که فقط می‌توان با برنامه‌ریزی منظم و اختصاص هر روز به مطالعه‌ی چند کتاب از پس آن بر آمد.

یک کار مهم در برنامه‌ریزی تعیین ارزش ضرایب دروس عمومی و اختصاصی است

در طراحی برنامه ریزی کنکور تعیین ضرایب دروس اختصاصی و دروس عمومی مربوط به رشته‌ی هدف از اصول مهم است. ضریب در حقیقت ارزش تست‌های مربوط به هر درس را تعیین می‌کند. برای تعیین ساعات مطالعه در تابستان پیش از کنکور بیشترین ساعات مطالعه به دروس اختصاصی تعلق می‌گیرد که بهتر است در هر صد ساعت مطالعه ۷۰ ساعت به آن‌ها تعلق گیرد.

هرچه به زمان پایان برنامه‌ریزی نزدیک می‌شویم، ساعات مطالعه‌ی دروس عمومی بیشتر می‌شود. به‌طوری‌که در هفته‌های پایانی از صد ساعت مطالعه  ۶۰ ساعت به دروس عمومی اختصاص می‌یابد.

مشاور شما ساعات زیادی را به‌مرور درس‌های خوانده شده اختصاص می‌دهد

باید پذیرفت که رمز یک مطالعه خوب، مرور آن است. بدون مرور دائم معمولاً کمتر کسی است که بتواند مطالب خوانده شده را پس از مدتی به یاد  بیاورد. در برنامه ریزی کنکور بسته به توانمندی شما بار‌ها قسمت‌های مهم کتاب‌های خوانده شده باید برای مرور در برنامه گنجانده شود. البته یکی از ابزار‌های مهم مرور در اینجا تست‌زنی است.

شرکت در یک آزمون در آخر هر هفته و یک آزمون جامع ماهانه برای محک زدن‌تان الزامی است

آزمون پایان هفته با توجه به بودجه‌بندی مطالب هفته نه تنها روشی برای مرور مطالب است، بلکه معیاری برای تخمین پیشرفت شما با برنامه‌ریزی به‌حساب می‌آید. آزمون ماهانه نیز نتیجه‌ی یک ماه تلاش شما را به‌خوبی روشن می‌کند. نتیجه‌ی این آزمون نشان‌دهنده‌ی نقاط ضعف و قوت شما است. با توجه به این نتیجه، می‌توان برای پیشرفت بهتر در ماه‌های آینده تغییراتی را در برنامه ایجاد کرد.

 

مشاور مجرب در برنامه‌ریزی حتماً ساعاتی برای تغذیه، ورزش و خواب در نظر می‌گیرد

عواملی مانند خواب کافی، ورزش پیش از خواب (که در بهبود کیفیت خواب کمک موثری دارد) و تغذیه‌ی مناسب سبب می‌شود شما با انرژی بسیار بیشتری، برنامه‌تان را به انجام برسانید. اما یادتان باشد تمامی این تلاش‌ها در برنامه‌ریزی از جانب مشاور مجرب شما در صورت عدم همکاری شما بی‌نتیجه خواهد بود. پس توفیق در چنین برنامه‌ریزی همت بلند شما را می‌طلبد و پایبندی به برنامه ریزی کنکور می‌تواند در رسیدن شما به هدف بسیار موثر باشد. 

در نهایت پیشنهاد می‌کنیم که حتماً از خدمات مشاوره کنکور رایگان استفاده کنید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: برنامه ریزی کنکور برنامه ریزی ساعات مطالعه دروس عمومی یک برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)