Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیا ناز شاطریان روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: رشته هنر بسیار وسیع و دارای منابع متعدد است که در این مسیر تنها با تلاش بسیار می‌توان قله موفقیت را فتح کرد؛ برای موفق شدن در این مسیر با توجه به هدفی که انتخاب کرده بودم وقت بسیاری گذاشتم و در برخی رده‌های تخصصی هم شرکت کردم.

رتبه اول کنکور سراسر هنر افزود: در کنار تلاش‌های مستمر، همراهی و کمک خانواده هم برای کسب این موفقیت بسیار مهم و تأثیرگذار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه از دوران کودکی به رشته هنر علاقه مند بوده است گفت: خانواده‌ام با توجه به علاقه‌مندی من در این رشته از راهنمایی و کمک خود دریغ نکردند و کسب این رتبه را مدیون آن‌ها هستم.

شاطریان یادآور شد: در ادامه این مسیر علاقه‌مند به تحصیل در رشته مجسمه‌سازی و نقاشی هستم زیرا از کودکی به این دو رشته خیلی علاقه داشتم و  دوران تحصیل خود را در هنرستان هنرهای زیبای اصفهان طی کردم و در کنکور سراسر هم فقط در رشته هنر شرکت کردم.

وی با توجه به‌وقت و تلاشی که برای کسب این موفقیت طی کرده بود گفت: روزانه بین هشت‌تا ۱۴ ساعت مطالعه مستمر از منابع متعدد داشتم.

رتبه برتر کنکور سراسر هنر از اصفهان به علاقه‌مندان به تحصیل در رشته هنر و کسب رتبه برتر در این رشته توصیه کرد که کنکور هنر را جدی بگیرند و باپشتکار و اختصاص وقت بیشتری از زمان تحصیل خود به مطالعه منابع متعدد و متنوع در این رشته بپردازند.

به گزارش ایرنا، با اعلام اسامی نفرات برتر آزمون سراسر سال ۱۴۰۱ در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی،علوم انسانی،هنر و زبان‌های خارجی از استان اصفهان، "کیا ناز شاطریان" در گروه آزمایشی هنر و "امیر ماهان معصومی" در گروه علوم ریاضی و فنی رتبه اول و ششم را کسب کردند.

آزمون سراسر ورود به دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ از هشتم تا یازدهم تیر امسال برگزار شد و حدود ۸۷ هزار داوطلب در ۲۷ شهر استان اصفهان به رقابت پرداختند.

منبع: الف

کلیدواژه: رشته هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • آمار خاص پرسپولیس برای پیشی گرفتن از استقلال
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی