Web Analytics Made Easy - Statcounter

توافقنامه سه‌جانبه بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد نخبگان به منظور حمایت ویژه از برگزیدگان المپیاد‌های دانش‌آموزی و کنکور در محل وزارت علوم امضا شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، توافق نامه سه جانبه بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد نخبگان به منظور حمایت ویژه از برگزیدگان المپیاد‌های دانش آموزی و نفرات برتر کنکور برای تحصیل در رشته‌های اولویت دار و در جهت رسیدن به عرصه‌های متوازن علمی با حضور ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهور و زلفی گل وزیر علوم امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این توافق نامه با هدف برنامه ریزی برای توسعه پایدار کشور با استفاده از برگزیدگان المپیاد‌های دانش آموزی و نفرات برتر کنکور و جذب آن‌ها در رشته‌های هدف، زمینه سازی ارتقای علمی کشور با استفاده از این ظرفیت ها، تامین و گسترش آموزش‌های تخصصی در رشته‌های هدف و دیگر اهداف به امضای طرفین رسید.

جامعه هدف در این توافق نامه دارندگان نشان‌های طلا، نقره و برنز المپیاد‌های دانش آموزی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و دارندگان رتبه‌های یک تا صد کنکور سراسری در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی و همچنین دارندگان رتبه یک تا پنجاه گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجه هستند.

رشته‌های مورد هدف در توافق نامه سه جانبه حمایت از برگزیدگان المپیاد‌های دانش آموزی و رتبه‌های برتر کنکور سراسری شامل آمار، فیزیک، زمین شناسی، زیست شناسی، شیمی، ایران شناسی، باستان شناسی و تاریخ و رشته‌های زیر مجموعه کشاورزی هستند و برگزیدگان المپیاد‌های دانش آموزی و رتبه‌های برتر کنکور می‌توانند در این رشته‌های دانشگاهی به تحصیل بپردازند.

امکان پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد و دکتری، اعطای حق الزحمه، اعطای هزینه توانمندسازی در دوران تحصیل، اعطای تسهیلات جایگزین خدمت سربازی، اعطای تسهیلات جذب در دستگاه‌های اجرایی، اعطای تسهیلات جذب در نهاد‌های فناور، اعطای بیمه تکمیلی درمانی، اعطای تسهیلات کسب و کار‌های دانش بنیان از مهمترین تسهیلاتی هستند که هر ساله در صورت حفظ پویایی به جامعه هدف این توافق نامه اعطا می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زلفی گل توافق نامه المپیادهای دانش آموزی برگزیدگان المپیاد های دانش آموزی اعطای تسهیلات نامه سه جانبه برتر کنکور توافق نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۶۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • برتری یک طرح موفق دانش آموزی در بَم
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون